Skip to main content
Nieuws van heemkundekring Jan uten Houte

Open Monumentendagen 2022.

By 8 september 2022No Comments

Informatie: Piet Paantjens, voorzitter.

Zaterdag 10 en zondag 11 september 2022.


OPEN MONUMENTENDAGEN 2022 – zaterdag 10 en zondag 11 september

Tijdens de open monumentendagen met als thema ‘Duurzaamheid’ zijn in onze gemeente elf monumentale panden geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Deze monumentale panden zijn opgenomen in een fietsroute waarvan de flyer tijdens de Open Monumentendagen kan worden opgehaald bij de twee startpunten, namelijk De City Shop Markt 2, naast het Raadhuis en Het Trouwkerkje aan het Van Bergenplein 1. En ook bij het wisselpunt van de fietsroute: het Nederlands Drukkerijmuseum aan de Leeuwerik 8.

De fietsroute is ongeveer 22 km lang. Bij diverse monumenten zijn borden met informatie over de cultuurhistorie van het pand geplaatst. Verder kan men alle informatie vinden op de website van de gemeente Etten-Leur en hieronder.

Tip: desgewenst kunt u een foto van beide kanten van de flyer maken vanaf het beeldscherm; zorg dan eerst dat de gehele flyer in beeld is, of maak meerdere foto’s.

bestuur Indieners

error: Inhoud is beschermd !!